Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-28@21:40:36 GMT

دلایل راه‌اندازی مرکز تحقیقات چرم و کفش در تبریز

تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۸۹۷۸۹۶

دلایل راه‌اندازی مرکز تحقیقات چرم و کفش در تبریز

سرپرست مرکز تحقیقاتی چرم و کفش دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز استقرار تقریباً کل صنعت چرم سنگین و حدود 50 درصد صنعت تولید کفش کشور در تبریز را از دلایل اصلی راه‌اندازی این مرکز دانست.

علیرضا بافنده‌زنده در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا، درباره چگونگی و چرایی ایجاد مرکز تحقیقاتی چرم و کفش دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز اظهار کرد: «مرکز تحقیقات چرم و کفش در راستای سیاست‌های کلان دانشگاه آزاد اسلامی مبنی بر مسئله‌محورشدن، مهارت‌‌آموزی و کاهش وابستگی به شهریه‌ دانشجویان راه‌اندازی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

وی افزود: «راه‌اندازی این مرکز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز به این دلیل بود که از یک طرف واحد تبریز امکانات آزمایشگاهی و استادان مجربی در اختیار دارد و از طرف دیگر تقریباً کل صنعت چرم سنگین و حدود 50 درصد صنعت تولید کفش کشور در تبریز مستقر است.»

حل مسائل متعدد صنعت چرم سنگین و تولید کفش

سرپرست مرکز تحقیقاتی چرم و کفش دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز درباره جایگاه پایان‌نامه‌های دانشجویی و طرح‌های پژوهشی استادان و اعضای هیئت علمی در این مرکز خاطرنشان کرد: «این دو صنعت از ابعاد مختلف فنی, مدیریتی و زیست‌محیطی با مسائل متعددی مواجه هستند که مرکز تحقیقات چرم و کفش می‌تواند در قالب پروژهای تحقیقاتی، پایان‌نامه‌های دانشجویی، طرح‌های برون‌دانشگاهی و  پروژه‌های مشاوره‌ای به حل این مسائل اقدام کند.»

بافنده‌زنده در پاسخ به این پرسش که تاکنون چه فعالیت‌هایی در مرکز تحقیقاتی چرم و کفش واحد تبریز صورت گرفته است، تصریح کرد:‌ «با توجه به اینکه مرکز تحقیقاتی چرم و کفش کمتر از یک ماه است که راه‌اندازی شده، فعلاً فعالیت‌های مقدماتی مانند تشکیل کارگروه‌ها، تعریف مسئله‌ها و معرفی مرکز به نهادهای مرتبط در حال انجام است.»

چشم‌انداز مرکز تحقیقاتی چرم و کفش

وی در پاسخ به این پرسش که فعالیت این مرکز را چگونه ارزیابی می‌کنید و آیا می‌تواند به فعالیت خود ادامه دهد تا دچار لغو مجوز نشود؟ یادآور شد: «با توجه به تعدد مسائل که بخشی از آن با عنوان نظام موضوعات مورد مطالعه قرار گرفته و با توجه به ظرفیت موجود در دانشگاه، چشم‌انداز خوبی برای مرکز قابل تصور است.»

سرپرست مرکز تحقیقاتی چرم و کفش دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز درباره تعامل نهادها و مراکز مربوط به این مرکز و اینکه آیا قرارداد و تفاهم‌نامه‌ای در زمینه‌های همکاری صورت گرفته است یا خیر، تأکید کرد: «ارتباط و تعاملات مناسبی با انجمن کفش و اتحادیه چرم ایجاد شده است که امیدواریم در آینده نزدیک به تفاهم‌نامه و قرارداد ختم شود.»

انتهای پیام/4103/4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز مرکز تحقیقات صنعت تولید کفش کشور مرکز تحقیقات چرم و کفش راه اندازی تولید کفش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۹۷۸۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی سفیر ایران در ترکیه با یکی از مقامات سازمان همکاری اسلامی

در دیدار «محمدحسن حبیب ‌الله‌زاده»، سفیر جمهوری اسلامی ایران در آنکارا با خانم «زهرا زومروت سلجوق»، مدیرکل سازمان آموزش و تحقیقات آماری، اقتصادی و اجتماعی کشورهای اسلامی پیرامون توسعه همکاری‌ها میان ایران با این سازمان گفت‌وگو و تبادل نظر شد.

 به گزارش ایسنا ، سفیر جمهوری اسلامی ایران در این دیدار با اشاره به اهمیت استفاده از نتایج تحقیقات این مرکز و تبادل و انتقال تجربیات کشورهای اسلامی در حوزه‌های مربوطه، خواستار افزایش همکاری‌ها و بهره‌ مندی بیشتر کشورمان از خدمات این نهاد سازمان همکاری اسلامی شد .

 وی همچنین بررسی امکان تعریف پروژه‌های مشترک با سازمان آموزش و تحقیقات آماری، اقتصادی و اجتماعی کشورهای اسلامی و نیز مشارکت در پروژه‌های آن مرکز را از دیگر زمینه‌های افزایش همکاری‌ها دانست.

خانم زهرا سلجوق، مدیرکل سازمان آموزش و تحقیقات آماری، اقتصادی و اجتماعی کشورهای اسلامی نیز با برشمردن برخی از زمینه‌های کاری آن مرکز در حوزه‌های مختلف، برای افزایش همکاری‌ها با کشورمان در زمینه‌های مورد نیاز، اعلام آمادگی کرد .

وی با اشاره به برخی از پروژه‌های مرکز آموزش و تحقیقات آماری، اقتصادی و اجتماعی کشورهای اسلامی، حوزه‌های فعالیت این سازمان را شامل طیف وسیعی از فعالیت‌ها با درخواست کشورهای عضو دانست و با اشاره به تجارب ارزشمند کشورمان در برخی از حوزه‌های فعالیت این مرکز بین المللی، آمادگی این نهاد برای  ارتقای همکاری و مناسبات کشورمان را اعلام کرد .

براساس این گزارش، مرکز آموزش و تحقیقات آماری، اقتصادی و اجتماعی کشورهای اسلامی یکی از نهادهای تخصصی وابسته به سازمان همکاری اسلامی (OIC) است که بر اساس مصوبه هشتمین نشست وزرای امور خارجه سازمان کنفرانس اسلامی (طرابلس) تاسیس و از اول ژوئن ۱۹۷۸ فعالیت خود را در آنکارا آغاز کرد.

 مهمترین وظایف این نهاد جمع آوری، پردازش و انتشار آمار و اطلاعات اقتصادی - اجتماعی برای استفاده کشورهای عضو، مطالعه و ارزیابی تحولات اقتصادی و اجتماعی در کشورهای عضو به منظور ارتقای همکاری میان کشورهای اسلامی و نیز سازماندهی برنامه های آموزشی متناسب با نیازهای کشورهای عضو و اهداف کلی سازمان همکاری اسلامی  است .

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • پیش راه‌اندازی واحد اوره پتروشیمی هنگام در عسلویه
  • نخستین مرکز جامع سرطان در گیلان راه اندازی می‌شود
  • تجمع دانشگاهیان واحد علوم و تحقیقات در حمایت از خیزش دانشگاهیان آمریکایی و اروپایی
  • استان فارس تولیدکننده ۳۰ درصد هسته‌های اولیه بذر غلات کشور
  • ماجرای قلیان اکسیژن در کافه‌های تهران چیست؟
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته دربیمارستان‌های کرمانشاه واسلام آباد غرب
  • اتمام طرح تحقیقاتی تهیه و تدوین نقشه راه صنعت استان کرمانشاه
  • فارس رتبه نخست کشور در تولید هسته‌های اولیه بذری کشور
  • رایزنی سفیر ایران در ترکیه با یکی از مقامات سازمان همکاری اسلامی