Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-29@05:44:22 GMT

ساخت دستگاه تولید ازون در دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۹۹۸۴۰

ساخت دستگاه تولید ازون در دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، کامیار حیدرنژاد عضو هیأت علمی دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز با اشاره به تولید یک طرح پیشنهادی برای دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز با نام دستگاه تولید ازون و یا اکسیژن فعال، گفت: ازون از جمله گازهایی است که سال‌ها در صنعت غذا و صنایع مختلف دیگر از جمله پزشکی، تصفیه آب و آب و فاضلاب کاربرد دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه کشور ما نیز در چند ماه اخیر با مشکلاتی از جمله مقابله کرونا و راه‌های پیشگیری از آن مواجه است، افزود: این ویروس در محیط، سطوح و مواد غذایی می‌تواند موجود باشد، از شخص ناقل نیز به دیگران انتقال پیدا کند و عموم افراد به خطرات این ویروس آگاه هستند.

عضو هیأت علمی دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز تصریح کرد: اکنون با طرحی که به دانشگاه پیشنهاد شد، قرار است در مواد خوراکی و سایر بسته‌هایی که از بیرون تحویل گرفته می‌شود و به داخل منزل انتقال می‌یابد از جمله میوه و سبزیجات، این ویروس از روی سطوح از بین برده شود.

وی با تأکید بر اینکه ساخت دستگاه ازون بسیار ساده است؛ اما توسط شرکت‌های تولیدکننده باید اصول صحیح کاربرد این دستگاه را در بروشور و کاتالوگ‌های خود اعلام کنند، خاطرنشان کرد: درست است که ازون در یک میزان و اندازه‌ای می‌تواند ویروس کرونا را از بین ببرد؛ اما سطح آن ویروس بسیار مهم است.

عضو هیأت علمی دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز ادامه داد: اخیراً دیده شده که محفظه‌هایی را برای تولید ازون و از بین‌بردن ویروس با عبور فرد از آن تولید کرده‌اند؛ اما غلظت ازونی که می‌تواند این ویروس را از بین ببرد در مدت زمان ۱۰ دقیقه با غلظت ۲۰ پی‌پی‌ام (PPM) در نظر گرفته‌اند، در صورتی که استانداردهای جهانی و بین‌المللی می‌گوید که شخص نباید در محیطی که بیش از پنج صدم پی‌پی‌ام ازون موجود است، وارد شود؛ زیرا اثرات مخرب زیادی دارد.

حیدرنژاد یادآور شد: دوز به‌کار گرفته شده در دستگاه تولیدی که با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی تبریز و بخش خصوصی تولید می‌شود، بدون اثرات سوء روی مردم به‌ویژه کودکان که خیلی سریع تحت تأثیر این ازون قرار می‌گیرند و به ریه آنها آسیب می‌رساند، است.

وی تأکید کرد: طرح تولیدی ما به شکل یک دستگاه پرتابل در حجم بسیار کوچک در اندازه ۲۰ در ۳۰ سانتیمتر است که کاربرد بسیاری دارد، حتی کفش فردی که از بیرون وارد منزل می‌شود، تحت تأثیر این گاز با میزان نرمال در طول ۱۰ تا ۱۵ دقیقه همه آلودگی‌های آن از بین می‌رود. این دستگاه می‌تواند میوه را نیز میکروب‌زدایی کند.

عضو هیأت علمی دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز اظهار داشت: طرحی که با کمک و همکاری دانشگاه آزاد اسلامی تبریز قرار است تولید شود، سیستم آن مقداری علمی‌تر خواهد شد و با کمک یک سرمایه‌گذار نیز روزانه ۵۰ تا ۶۰ دستگاه تولید خواهد شد؛ اما می‌توان به روزانه ۲۰۰ دستگاه نیز افزایش داد.

حیدرنژاد با اشاره به اینکه خط تولید این دستگاه آماده است، گفت: دانشگاه به‌عنوان یک پشتوانه علمی محسوب می‌شود و مجوزهای لازم نیز دریافت شده است.

وی اظهار داشت: این دستگاه خانگی تلقی می‌شود و سال‌هاست که در سایر کشورها کاربرد دارد و نیاز به افزودنی‌های شیمیایی نیست، انگل و ویروس را از بین می‌برد؛ اما بستگی به میزان استفاده دارد.

انتهای پیام/

167 / 167 دستگاه تولید ازون دانشگاه آزاد تبریز

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دستگاه تولید ازون دانشگاه آزاد تبریز دستگاه تولید تولید ازون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۹۹۸۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری همدان ۵۰ میلیارد تومان به حوزه پژوهش اختصاص داد

به گزارش خبرگزاری مهر، علی رضایی در جلسه هم‌اندیشی اعضای شورا با رئیس و معاونان دانشگاه آزاد همدان، اظهار کرد: مرکز مطالعات و پژوهش‌ها از دوره چهارم شورا پایه‌گذاری شد.

وی به نقش مهم دانشگاه‌ها و به ویژه دانشگاه آزاد در روند پژوهشی و مطالعاتی اشاره کرد و گفت: دانشگاه آزاد همدان نقش مؤثری در شکل‌گیری و تداوم مرکز پژوهش‌ها ایفا کرده است.

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر همدان بیان کرد: اساتید دانشگاه آزاد همدان همواره در کارگروه‌های تخصصی زیرمجموعه مرکز پژوهش‌ها نقش برجسته و اثرگذاری داشته و دارند.

رضایی خواستار تعامل و همکاری بیشتر دانشگاه آزاد همدان با شهرداری و مدیریت شهری شد و افزود: امید است به واسطه افزایش همکاری در حوزه‌های مختلف علمی و پژوهشی، شاهد نقش برجسته‌تر و مؤثرتر این دانشگاه در طرح‌های توسعه شهری و مطالعات و پژوهش‌های مربوط به این حوزه باشیم.

وی با بیان اینکه در بودجه سال جاری شهرداری حدود ۵۰ میلیارد تومان در حوزه مطالعات و پژوهش، پیش‌بینی شده است، تصریح کرد: امید است دانشگاه آزاد نیز با ارائه مطالعات و طرح‌های اثرگذار در این بخش ورود کند.

شهابی‌نیا: انتظار داریم دانشگاه‌ها در حوزه پژوهش‌های شهری، نقش فعال‌تری ایفا کنند

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر همدان با بیان حرکت دانشگاه‌ها به سمت نسل چهارم که منجر به ایفای نقش فعالانه دانشگاه‌ها در ارائه خدمات اجتماعی، توسعه منطقه‌ای، مشارکت منطقه‌ای، نوآوری منطقه‌ای و کارآفرینی دانشگاهی و مشارکت اجتماعی است، اظهار کرد: دانشگاه نسل چهارم به دنبال تحقق اهداف آموزشی، پژوهشی و کارآفرینی در سایه عمل به مسئولیت اجتماعی است.

سعید شهابی‌نیا با تأکید بر اینکه در حوزه آموزش در کشور مشکل داریم، ادامه داد: آموزش‌های لازم به دانشجویان و اساتید در خصوص نحوه و تشکیل شرکت‌های دانش‌بنیان ارائه نمی‌شود، در مقابل انتظار قدم نهادن استاد و دانشجو در حوزه دانش‌بنیانی را داریم.

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر همدان یادآور شد: شهرداری‌ها گستره مأموریتی و خدماتی بالایی دارند، به تناسب نیز نیازهای بیشتری به پژوهش در حوزه‌های مختلف دارند، که این امر سبب شده است شهرداری همدان نسبت به سایر دستگاه‌ها بودجه بیشتری را به امر پژوهش اختصاص دهد.

رویکرد دانشگاه ارتباط اجتماعی با جامعه و شهر است

غلامرضا خاکساری نیز با بیان اینکه رویکرد دانشگاه ارتباط اجتماعی با جامعه، سایر دانشگاه‌ها و شهر است، اظهار کرد: برگزاری این جلسه به منظور ارتباط بیشتر با مجموعه شهری است.

وی با اشاره به نامگذاری شعار سال، گفت: با توجه به شعار سال و تأکید بر مشارکت مردم، دانشگاه آزاد اسلامی نیز یکی از نمادهای مشارکت مردمی است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی همدان بیان کرد: در همه زمینه‌ها در بسیاری از نقاط دنیا تمام امورات شهری به دست شهرداری‌ها بوده و امید است برگزاری اینگونه جلسات آغازی بر ارتباط و تعامل بیشتر دانشگاه با مدیریت شهری باشد.

خاکساری با بیان اینکه با توجه به ظرفیت دانشگاه و طبق سند تحول به دنبال مسئله محوری و حل مسئله هستیم، افزود: مرکز مطالعات شورای اسلامی شهر همدان نیز این مهم را به خوبی درک کرده و با انجام کارهای پژوهشی اقدام به شناسایی ضعف‌ها کرده است.

وی تصریح کرد: مرکز پژوهش‌هی شورای شهر با استفاده از ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی و بهره‌گیری از پژوهش‌های انجام شده، امکان کمک به مدیریت شهری و حل ضعف‌های شناسایی شده را دارد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی همدان ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی یک نهاد اجتماعی تأثیرگذار در شهر بوده و نگاه ویژه به این دانشگاه لازم است.

کد خبر 6089861

دیگر خبرها

  • تلألو اردوی جهادی در روستای «زاری» اسفراین + فیلم و عکس
  • فیلم و عکس | تلألو اردوی جهادی در روستای «زاری» اسفراین
  • اراک قهرمان مسابقات تنیس روی میز منطقه ۵ دانشگاه آزاد شد
  • راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در رشتخوار ضروری است
  • رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مهمان «بی واسطه» شد +فیلم
  • کنگره شهدای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران دهم خرداد برگزار می‌شود
  • شهرداری همدان ۵۰ میلیارد تومان به حوزه پژوهش اختصاص داد
  • برگزاری کنگره شهدای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران در روز دهم خرداد
  • کنگره شهدای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران برگزار می‌شود
  • از تولید توربین تا توسعه گلخانه‌های تولید بذر ودام اصلاح شده