Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروهدانشگاهایسکانیوز، عزیز جوانپور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در پانزدهمین جلسه هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی گفت: با وجود 47 واحد و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی، مراکز سما و پردیس بین المللی و علوم تحقیقات از 126 مجموعه مرکز آموزش عالی در سطح استان و 47 هزار و 486 نفر دانشجو حدود 33 درصد از دانشجویان کل استان آذربایجان شرقی در دانشگاه آزاد اسلامی در حال تحصیل هستند و 1539 نفر عضو هیات علمی و 1899 نفر کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی استان و 224 نفر در بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی امام سجاد مشغول به کار هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: با توجه به توصیه های دکتر طهرانچی، ریاست دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تبریز در حال حرکت به سمت دانشگاه اجتماعی، به‌دنبال ایجاد مرکز نوآوری اجتماعی و دانشکده اجتماعی، کارهای خوبی انجام شده تا دانشگاه، دانشگاه مردمی و تاثیر گذاردر جامعه باشد.

جوانپور تصریح کرد: کسب رتبه اول کشور در انجام فعالیت های جهادی کشور، برگزیده شدن معاون فرهنگی و اجتماعی واحد تبریز به عنوان معاون موفق، تاسیس باشگاه فرهنگی ورزشی ، فعال بودن و موثر بودن در زمینه تولید مواد ضد عفونی و ماسک در وضعیت کرونا، انتخاب واحد تبریز به عنوان واحد برتر در زمینه طرح تعاون آزمون که ابتکار دانشگاه آزاد بود؛ از جمله موفقیت های واحد تبریز است .

وی حرکت به سمت نوآوری و فناوری و تبدیل به دانشگاه نسل سوم را ضروری دانست و افزود: زیر ساخت های لازم برای تبدیل شدن به دانشگاه نسل سوم ، ایجاد شورای اقتصاد دانش بنیان، اتاق فکر نسل سوم و شورای مراکز رشد که راهبری این سیستم را دارند تا به اکوسیستم نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی را سرعت ببخشند.

جوانپور افزود: در این راستا ما سراهای نوآوری ایجاد کردیم که یکی از این سراها سرای نوآوری کیف و کفش بوده و راه اندازی سراهای نوآوری اجتماعی و نسل چهارم از برنامه های آتی این دانشگاه است.

جوانپور خاطر نشان کرد: راه اندازی مجتمع مراکز خدمات آزمایشگاهی و مراکز تحقیقاتی و مدارس مهارتی، اخذ سه مدرسه مهارتی، تاسیس دانشکده مهارت و کارآفرینی توسط واحد های سما، کارخانه نوآوری و تاسیس مرکز رشد و چهار مرکز تحقیقات پزشکی از وزارت بهداشت و انعقاد تفاهم‌نامه با شتاب دهنده ها در حوزه پزشکی برخی از فعالیت های واحد تبریز است .

وی به موفقیت در کسب استاندارد 17025 در مجتمع آزمایشگاهی اشاره کرد و گفت : برای اولین بار در کشور و در بین واحد های دانشگاهی، واحد تبریز موفق به کسب استاندارد 17025 شد و در شمال غرب کشور اولین واحد دانشگاهی هستیم امتیاز آزمایشگاه همکار را کسب کردیم . طرح های دانش بینان زیادی در واحد تبریزبه تصویب رسیده که با پیش بینی بودجه از این طرح ها حمایت و بهره برداری خواهد شد.

وی به برگزاری کالج بیوفوتونیک تابستانی اشاره کرد و گفت: این وبینار با حضور دکتر محمد مهدی طهرانچی افتتاح شد به مدت یک هفته با حضور 31 عضو هیئت علمی داخلی و بین المللی در حوزه لیزر و فتونیک برگزار شد.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد دانشگاه آزاد اسلامی از آموزش محور و پژوهش محور به سمت دانشگاه نسل سوم دانشگاه نوآور ، فن آور و کارآفرین حرکت کند.

بهروز طهماسب کاظمی، مشاور رئیس دانشگاه در برنامه‌ریزی راهبردی و رئیس مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی در پانزدهمین جلسه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی گفت: آنچه که در مجموعه دانشگاه آزاد در حال انجام است و سامانه آن روز گذشته در مشهد رونمایی شد سامانه آموزشیار و سامانه یکپارچه آموزش است که با اجرای زیرساختهای لازم انجام شد که در تم جدید از آن استفاده خواهد شد.
وی افزود: صفحه اعضای این سامانه بسیاری از هزینه ها کاهش خواهد یافت و بسیاری از چالش های مدیریتی که در حال حاضر وجود دارد برطرف خواهد شد. در سال اخیر سیاست های بودجه ای دانشگاه آزاد با سال گذشته تغییر نکرده است. از ابتدای سال مالی جدید مدیریت منابع به صورت استانی خواهد بود و به سازمان مرکزی نخواهد آمد. استان آذربایجان شرقی در این زمینه خیلی خوب در حال مدیریت کردن است.
مشاور رئیس دانشگاه در برنامه‌ریزی راهبردی و رئیس مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: آنچه که سال گذشته دکتر نگاهداری وعده داده بودند همه آنها محقق شد و امروز شاهد شبکه گسترده پژوهش خصوصاً پژوهش تحصیلات تکمیلی به صورت همگرا هستیم که می توان گفت در مجموعه آموزش عالی کشور بی‌نظیر است.
طهماسب کاظمی گفت: دانشگاه آزاد به صورت استانی مدیریت خواهد شد و اختیارات سازمان مرکزی به استانها تفویض خواهد شد و مدیریت خیلی از کارها از جمله مدیریت منابع مالی به مرکز نخواهد آمد.
وی ابراز امیدواری کرد: سال آینده را سال خوبی پیش بینی می‌کنیم و امید است سال پرباری در آذربایجان شرقی باشد چون با نگاهی به وضعیت دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی دیدیم که این استان به لحاظ آموزش و پژوهش در حال تغییر است.
انتهای پیام/

31 / 31 واحد تبریز دانشگاه آزاد اسلامی عزیز جوانپور

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: واحد تبریز دانشگاه آزاد اسلامی عزیز جوانپور دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی واحد تبریز خواهد شد نسل سوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۳۳۹۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحول بی‌واسطه با مردم

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، در ابتدای این برنامه، دلاوری؛ مجری برنامه مسئله مهاجرت نخبگان از کشور را مطرح می‌کند و از دکتر محمدعلی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی علت این مسئله شایع را جویا می‌شود که دکتر طهرانچی در پاسخ به این سوال می‌گوید: وقتی که دانشجویان برای دریافت مدرک دانشگاهی به ما مراجعه می‌کنند کم و بیش در جریان آمار مهاجرت‌ها چه در رشته‌های پزشکی و چه در رشته‌های غیرپزشکی قرار میگیریم.

بیشتر بخوانید: دانشگاه آزاد با نوآوری و خلاقیت برای ماندن علم و هنر در این سرزمین تلاش می‌ کند

دکتر طهرانچی با بیان اینکه امید به آینده مهمترین نقطه ای است که هر فردی برای خود ترسیم میکند، ادامه داد: بچه‌های ما مشکل امروز ندارند، مشکل بچه‌های ما مشکل فردا است. حقیقت این است که ما توقعاتی را به وجود آورده‌ایم که بچه‌های ما از سر کلاس درس به آینده روشن فکر می‌کنند اما این آینده پشتوانه‌ای ندارد. ما باید دانشگاه امیدآفرین تولید کنیم.

دکتر طهرانچی در پاسخ به این سوال مجری برنامه مبنی بر اینکه آیا دانشگاه آزاد اسلامی در مسیر تولید دانشگاه امیدآفرین موفق بوده است؟ هم گفت: معتقدم ما در دانشگاه آزاد اسلامی ریل گذاری این مسیر را به خوبی انجام داده‌ایم.

اما در بخش بعدی دوربین برنامه بی‌واسطه به شهر مجلسی و دانشگاه آزاد اسلامی واحد مجلسی میرود. دکتر طهرانچی در خصوص این واحد به مجری برنامه توضیح می‌دهد: واحد مجلسی یکی از بهترین واحدهای آموزشی بود اما به مرور تعداد دانشجویان این واحد کم شد به گونه ای که وقتی ۵ سال پیش من به دانشگاه آزاد آمدم این واحد جزو واحدهای زیان ده بود بنابراین ریل دانشگاه را عوض و این واحد به سایت فناوری تبدیل شد.

تجلی گام دوم دانشگاه در واحد مجلسی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: امروز در دانشگاه گام دوم قدم می‌زنیم که نسل فناوری از نسل آموزش جدا شده است. دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان امسال ۲ ماه از حقوق را میتواند تأمین کند.

ثبت ۶۰ نوع بذر هیبریدی در دانشگاه آزاد اصفهان

اما در بخش بعدی، دوربین برنامه بی واسطه به معرفی شرکت دانش بنیان «نگین بذر دانش» واحد مجلسی می‌پردازد. مریم گل آبادی سهامدار و رئیس هیئت مدیره شرکت دانش بنیان نگین بذر دانش از ثبت ۳۶ نوع بذر هیبریدی خبر می‌دهد و می‌گوید: امسال ۲۴ رقم دیگر نیز به ثبت خواهد رسید.

دکتر طهرانچی در تکمیل صحبت‌های گل‌آبادی خاطرنشان کرد: در گذشته کشاورز بذر را از محصول خود میگرفت اما امروز محصولاتی چون گوجه، خیار، فلفل دلمه و...بذر نمی‌دهند و عقیم هستند بنابراین کشاورزان نیازمند این هستند که بذر را بخرند. این بذر از ترکیه، اسپانیا و خارج از کشور می‌آمد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: واقعیت این است که دانشگاه مدرن و نسل جدید همین دانشگاه است و نه ساختمانهایش! یک اندیشمند اروپایی می‌گوید دانشگاه های جهان اگر به همین شیوه پیش بروند به موزه تبدیل می‌شوند و هوش مصنوعی از ما بهتر تولید می‌کند.

دانشگاه، آزمایشگاه فناوری است

دکتر طهرانچی ادامه داد: اینجا آزمایشگاه فناوری است. زندگی علمی گسترش پیدا کرده و فناوری و نوآوری زنجیره‌ای شده است که دانشگاه باید این امتداد را داشته باشد. اینجا گوجه و خیار انبوه تولید نمی‌شود بلکه بحث بذر و بوته های بذری است که سرمایه ملی کشور است.

اما در ادامه دلاوری مجری برنامه از گل آبادی رئیس هیئت مدیره شرکت دانش بنیان نگین بذر دانش سوال میکند که این شرکت چند درصد یا چه بخشی از بذر ایران را تامین می‌کند؟ که گل آبادی توضیح می‌دهد: پیش بینی ما این است که امسال بتوانیم بین ۵ تا ۷ درصد بذر مورد نیاز کشور را تامین کنیم اما چشم انداز ما تا تامین ۳۰ درصدی برای ۵ سال آینده است.

گل آبادی تصریح کرد: قیمت تمام شده ما نصف قیمت جهانی است به علاوه اینکه محصول تولیدی ما با آب و هوای کشور خودمان سازگار است.

دکتر طهرانچی در ادامه می‌افزاید: سلامت غذایی و امنیت غذایی دو بحث جدا از یکدیگر هستند در واقع استقلال سیاسی، استقلال غذایی می‌خواهد و اگر لاین مرغ، گوجه و...نبود از ابزار تحریم مردم را محروم میکردند.

مدل دانشگاه تبدیل دانش به فناوری است

اما پیام نجفی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان که در ادامه این گفت و گو وارد برنامه می‌شود، تصریح میکند: تبدیل دانش به فناوری یکی از محورهای اصلی و روال این دانشگاه است.

ادامه دارد

نرگس موذنیان کد خبر: 1228631 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی

دیگر خبرها

  • طرح استفاده از انرژی خورشیدی در دانشگاه آزاد شهرقدس عملیاتی می‌شود
  • نخستین اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی آغاز به کار کرد
  • تلألو اردوی جهادی در روستای «زاری» اسفراین + فیلم و عکس
  • فیلم و عکس | تلألو اردوی جهادی در روستای «زاری» اسفراین
  • اراک قهرمان مسابقات تنیس روی میز منطقه ۵ دانشگاه آزاد شد
  • تألیف کتاب«روش تحقیق در مدیریت» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد
  • تحول بی‌واسطه با مردم
  • راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در رشتخوار ضروری است
  • شهرداری همدان ۵۰ میلیارد تومان به حوزه پژوهش اختصاص داد
  • سومین کنگره شهدای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران برگزار می‌شود