Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه آزاد تبریز با اشاره به اینکه در اجرای طرح‌های پایش و پویش مسئله محوری پایان‌نامه‌های دانشجویان ارشد و مهارت‌آموزی آن‌ها مد نظر است، گفت: دانشگده علوم پزشکی در این دانشگاه راه‌اندازی می‌شود.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، عزیز جوان‌پور، رئیس دانشگاه آزاد تبریز در جمع خبرنگاران با اشاره این که دانشگاه آزاد تبریز جزو پنج دانشگاه برتر کشور استاد گفت: در رتبه بندی جدید ۷ نفر از اساتید این دانشگاه بین ۲ درصد از دانشمندان جهان اسلام قرار گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس دانشگاه آزاد واحد تبریز افزود: دانشگاه‌های آزاد سطح استان حدود ۵۱ هزار نفر دانشجو و دانشگاه آزاد واحد تبریز حدود ۲۱ هزار نفز دانشجو دارد، همچنین در سطح استان حدود ۱۶۰۰ نفر هیئت علمی داریم که ۵۵۰ نفر از آن‌ها از اساتید دانشگاه آزاد استان هستند.

وی از تشکیل دانشگاه آزاد پزشکی تبریز خبر داد و تصریح کرد: پیش‌تر تنها واحد دانشگاه آزاد تبریز وجود داشت که ما علاوه بر آن واحد دانشگاهی مستقل برای علوم پزشکی مجوز اخذ کردیم که محل دانشگاه ابتدای جاده باسمنج بوده و ۲ هزار نفر دانشجو دارد.


جوان‌پور با بیان این که دانشکده دندانپزشکی دانشگاه آزاد را می‌توان مجهزترین دانشکده و کلینیک دندانپزشکی در شمالغرب ارزیابی کرد، ادامه داد: این دانشکده به خاطر مشکلاتی تعطیل شده بود که توانستیم تا حدودی آن‌ها را برطرف کنیم.

وی از تحصیل ۶۰۰ دانشجوی خارجی در دانشگاه آزاد تبریز خبر داد و اذعان داشت: این دانشجویان از کشور‌های عراق، ترکیه و آذربایجان هستند که اگر شرایط کرونایی نبود تعداد این دانشجویان حدود هزار نفر پیش‌بینی می‌شد.

رئیس دانشگاه آزاد واحد تبریز در پاسخ به زمان حضوری شدن کلاس‌های دانشکاه آزاد تبریز، گفت: شهر‌های آبی کلاس‌های خود را از اول آذرماه به صورت حضوری برگزار می‌کنند، اما چون تبریز همچنان در وضعیت زرد قرار دارد باید احتیاط کنیم تا درصد واکسیناسیون دانشجویان بالاتر رفته و وضعیت نیز آبی شود.

وی با اشاره به انتقاداتی پیرامون تاخیر در پرداخت حقوق اساتید و کارکنان ابراز داشت: تا به امروز توانسته‌ایم تنها ۳۰ درصد از شهریه دانشجویان را اخذ کنیم و با این شرایط پرداخت‌ها مشکل می‌شود، ضمن این که بنیاد شهید دو هزار میلیارد تومان برای ما بدهی دارد که پرداخت نکرده است.

پایان‌نامه‌های دانشجویان ارشد به سمت مسئله محوری هدایت می‌شود

حسن رسولی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد واحد تبریز از برگزاری دو رویداد مهم پایش و پویش دانشگاه آزاد استان خبر داد و گفت: در طرح پایش سعی داریم پایان نامه‌های دانشجویان ارشد به سمت مسئله محوری هدایت شود.

وی افزود: در این راستا اقدام به تاسیس ۸ سرای نوآوری و فناوری کرده ایم که سه مورد از آن‌ها در تبریز و مابقی در شهرستان‌های آذرشهر، مراغه، ائلخچی، مرند و شبستر مستقر هستند.

رسولی با اشاره به اجرای طرح پویش خاطرنشان کرد: با توجه به این که دانشجویان در واحد درسی کارآموزی نمی‌توانند به صورت مطلوب به هدف مورد نظر درس برسند، طرح پویش را تعریف کرده‌ایم تا دانشجو بتواند خلاء ارتباط با صنعت و مهارت‌آموزی را پر کند.

وی گفت: در این طرح درس مهارت‌آموزی به صورت رایگان به دانشجویان ارائه می‌شود که دانشجو به یک واحد صنعتی و تولیدی معرفی می‌شود و در قبال همکاری که حدود دو روز در هفته با آن واحد دارد حقوق و دستمزدی نیز دریافت می‌کند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد واحد تبریز افزود: این میزان در دوره کاردانی و کارشناسی ۶۰۰ هزار تومان، کارشناسی ارشد ۷۰۰ هزار تومان و دکتری ۸۰۰ هزار تومان است که کف مبلغ بوده و در قبال آن واحد تولیدی نیز دانشجو را بیمه می‌کنیم که شائبه‌ای از لحاظ بیمه کارفرمایی و ... برای آن واحد به وجود نیاید.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه آزاد تبریز دانشگاه علوم پزشکی تبریز وزارت علوم دانشگاه آزاد واحد تبریز دانشگاه آزاد تبریز رئیس دانشگاه آزاد آن واحد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۰۱۱۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه آزاد اسلامی واحد سلماس میزبان آزمون کنکور سراسری

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،  دکتر صمدزاده با ارائه آماری از میزان شرکت کنندگان در این آزمون ها عنوان کرد: روز پنجشنبه ۸۰۳ زن  در نوبت صبح  در رشته علوم انسانی به رقابت پرداختند.

او گفت: ۲۷نفرنیز  عصر پنج شنبه در رشته هنر ۱۳۶ نفر هم  عصر پنج شنبه در رشته زبانهای خارجی آزمون دادند.

صمد زاده گفت: ۸۹۳  داوطلب صبح جمعه در رشته علوم تجربی  شرکت  کرد ه و به رقابت پرداختند

مجموع داوطلبان شرکت کننده در نوبت اول کنکور سراسری سال ۱۴۰۳ در واحد سلماس  ۱هزارو ۸۵۹ داوطلب بر آورد شده است

دیگر خبرها

  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • دکتر طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • نخستین اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی آغاز به کار کرد
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی آبادان از دانشجویان آمریکا و مردم غزه
  • رشته دندانپزشکی کودکان در قم راه‌اندازی می‌شود
  • راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در رشتخوار ضروری است
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته دربیمارستان‌های کرمانشاه واسلام آباد غرب
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته در بیمارستان‌های امام رضا (ع)
  • جشن ازدواج ۵۰ زوج دانشجو در قم برگزار شد
  • دانشگاه آزاد اسلامی واحد سلماس میزبان آزمون کنکور سراسری